domingo, 26 de abril de 2009

Visitas de Obra a exposiciones comentadas por el autor

Después de 25 exposiciones, en Espai Garum nos hemos acostumbrado a escuchar de labios de los autores el significado de sus obras, las técnicas, su vida y sus razones estéticas. A partir de esta premisa, desde Espai Garum, empezamos una nueva experiencia que llamamos "Visitas de Obra". La idea es poder visitar exposiciones con la presencia del autor. Pensamos que es una ocasión única para profundizar en los procesos creativos de unos artistas a los que habitualmente sólo podemos acceder a través de sus catálogos y/o de lo que han escrito de ellos críticos o galeristas.

La primera "Visita de Obra" será a la exposición
de la ceramista Roser Nadal.

El día de la visita es el próximo domingo 3 de mayo.
El lugar de encuentro es en el aparcamiento de la Gasolinera REPSOL que hay en la Autovía (ya que es mercado semanal en Lliçà d'Amunt y el aparcamiento en el pueblo está imposible)
Saldremos desde el punto de encuentro hacia la exposición a las 11:15h en punto (rogamos puntualidad ya que no saldremos más o menos a las 11:15h si no que, a las 11:16h allí no quedará ni el gato. Ya conocéis la mítica puntualidad de Espai Garum)
También se puede ir directamente a la sala donde está la exposición en El Espai 1 del Espai Cultural "La Granja" de Santa Perpètua de Mogoda, Plaça de l'Era, s/n, donde la autora nos espera a las 12:00h

lunes, 20 de abril de 2009

Mar Aumedes y Espai Garum en EL9NOU

El pasado viernes el periodista Vicenç Relats nos ha incluido en su bloc de opinión semanal en el periódico EL9NOU.
En él hace referencia a la exposición actual de la diseñadora Mar Aumedes y al número 25, que es el número de exposiciones que llevamos realizadas en Espai Garum desde marzo de 2007.
(Para leer el texto hacer doble clic sobre la foto) (foto: Màrius Gómez)

miércoles, 8 de abril de 2009

Roser Nadal Expone en Santa Perpètua de Mogoda

El Espai 1 del Espai Cultural "La Granja" de Santa Perpètua de Mogoda acoge hasta el 3 de mayo la exposición "Angles sense identificar" de la ceramista de Lliçà d'Amunt, Roser Nadal. En esta ocasión la autora nos muestra  la obra que  expuso en l'Ametlla de Vallés hace un año, pero incluyendo piezas inéditas que, gracias al mayor espacio disponible en la sala, logran un efecto de conjunto muy completo.
Reproducimos el texto creado por Albert Benzekry Arimon sobre la obra de Roser Nadal.

Angles sense identificar
"La domesticació dels paisatges té en l’hàbitat una de les seves màximes expressions, però no pas l’única. L’artesana Roser Nadal temps ha que ho sap. Modelar espais del no res, esculpir el silenci fet matèria, és suggerir-nos un recorregut per la història d’aquesta domesticació, per les llinyes que humanitzen tot allò d’atàvic i primitiu que ha deixat rastre entre nosaltres. Són retalls d’espais, tal vegada familiars, avui potser oblidats, tampoc requerits, records d’ombres creuant el trespol camí de l’eixida. N’és tan lleuger el record que ens engruna la memòria i no encertem a identificar-ne l’angle. Aparentment civilitzats en llur cara amable, el revers dels volums és abrupte i capriciós, record desdibuixat d’impossible concreció. Claus, tascons, reixats, vidre fos –sovint acolorit, com un llamp que ens il·lumina l’estança. La memòria dels llocs i de les coses, la que guardem dels éssers, és persistent perquè hi ha un fil perenne que ens hi connecta. Però alhora és fràgil i mal·leable com tota transparència compactada en pols de vidre. Al capdavall, en mirar per les finestres que donen a la vida, dubtem sempre si som part dedins o bé al defora, perquè a banda i banda del cristall ens sabem tothora a la intempèrie."
Albert Benzekry i Arimon


domingo, 5 de abril de 2009

EspaiGarum 25. "Inconsciència". Mar Aumedes. Inauguració

Avui diumenge 5 d'abril s'ha inaugurat a l'EspaiGarum l'exposició "Inconsciència" de la dissenyadora Mar Aumedes.
L'obra presentada, en forma de vestit, és part de la col·lecció dissenyada per Aumedes i es basa en la fragilitat i les formes orgàniques del cos de la dona. Aquest concepte, pres de Dior, li ha permès crear una proposta vapososa alhora que rotunda i concreta. L'ús de bucarán amb teixit de color gris combinats amb paper se seda, ens traslladen a un model de dona sensible i sensual, aparentment fràgil però marcadament independent.
Durant més d'una hora el públic assistent a la inauguració a pogut contemplar l'obra d'Aumedes, que no ha dubtat de comentar els seus processos creatius, així com les tècniques de disseny usades en la creació d'aquesta col·lecció.
L'exposició podrà veure's fins al dissabte 2 de maig.
Més dades CLICA


sábado, 4 de abril de 2009

EspaiGarum 24. La Mirada Vertical, Miquel Galmes

La exposición de Miquel Galmes en EspaiGarum ha llegado a su fin. Sólo resta agradecer nuevamente a Miquel el haber compartido el segundo aniversario de nuestra sala exponiendo su magnifica obra.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...