lunes, 24 de junio de 2013

Carles Bros inaugura el mural marítim més gran del món

Dissabte passat l'artista Carles Bros va inaugurar la seva nova galeria d'art al carrer del Castellar, seguidament, acompanyat del secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font i de l'alcalde, Pere Vila, va inaugurar al Port de Llançà la pintura més gran del món, de 116 metres de llarg i més de 3.000 metres quadrats.
L'obra l'ha pintat damunt del dic de formigó construït al 2011 per protegir Llançà de les llevantades i es titula "Banc de Peix" i segon l'artista, es el colofó a la seva obra "l'Art de la Teranyina" que durant vuit any ha anat exposant a diversos museus de Catalunya, Espanya i Portugal.
El mateix dia es va inaugurar també l'escultura "Onada de Llevant" del mateix autor, instal·lada al Castellar.
El passat mes de març Carles Bros va mostrar "l'art de la Teranyina" a l'Espai Garum per celebrar el Sisè Aniversari de la galeria d'art més petita del món.



miércoles, 12 de junio de 2013

El Diario La VANGUARDIA publica la exposición de Espai Garum

El nuevo ESPAI GARUM está que se sale!. El domingo 9 de junio el suplemento DINERO del diario La Vanguardia publicó la exposición de Jean Paul Wabotaï en la página 20 ALTERNATIVAS.

Pots tenir una obra de Jean Paul Wabotaï per 150 euros

Si et dius Bernat, Bibiana, Carme, Carles, Hilari, o Helena pots adquirir el quadre amb la teva letra B, C o H, I si et dius Gerard, Gina, Ariadna o Andreu, també pots adquirir el quadre amb la teva lletra G o A que en Jean Paul Wabotaï mostra fins el 30 de juny a l'exposició "Abecedari 2.0" al NOU Espai Garum, (Anselm Clavé, 6. Lliçà d'Amunt)
El que no podràs es comprar la M, ja que la Maria ja se l'ha quedat, MOLTES GRÀCIES MARIA!!!! (a que son maques, la M i la Maria?)
Però si el teu nom começa amb una altre letra, en Jean Paul ha pintat tot l'alfabet perquè no et quedis sense ella.
El preu es de 150€ i els diners recaptats es destinaran als projectes d'alfabetització que en Wabotaï ha iniciat a la Republica Democràtica del Congo.


domingo, 9 de junio de 2013

Tramuntanart 2013, Port de la Selva respira ARTE con sabor a tramuntana

Hoy a las 12:30h Carles Bros i Josep Maria Cevera, alcalde de Port de la Selva, ha inaugurado TRAMUNTANART 2013, la muestra de arte contemporáneo que desde hace cuatro años se realiza en la población ampordanesa.
Más de 70 obras, realizadas por 90 artistas se han instalado desde las 8 de la mañana, en toda la fachada marítima de la población, mostrando la creatividad más desbordante a través de esculturas, instalaciones, danza, poesía, música y también, fotografía.
Hemos sido ocho los fotógrafos que hemos mostrado la Tramuntana a través de estilos y formatos muy diferentes. Ocho visiones que no han dejado indiferentes al público asistente.
Por mi parte he presentado la serie "Aura, la diosa de la brisa", son cuatro fotografías en B/N de 30x40cm, con un pequeño toque de virado sepia, que muestra la desnudez de la diosa entre las sedas que el dios Céfiro agitaba.
Màrius Gómez con la serie "Aura, la diosa de la brisa" (Fotografía de Joan Sorolla)

viernes, 7 de junio de 2013

El projecte Abecedari i Espai Garum a VOTV Vallès Oriental Televisió

A partir de les dues exposicions que en Jean Paul Wabotaï i l'Isabel Colomer tenen a Espai Garum durant el mes de juny, VOTV (Vallès Oriental Televisió) els ha fet una llarga entrevista on ens expliquen el projecte Abecedari.
Exposició de Jean Paul Wabotaï a l'Espai Garum fins el 30 de juny. Anselm Clavé, 6
Exposició de Isabel Colomerï a l'Espai Garum fins el 30 de juny. Anselm Clavé, 95

jueves, 6 de junio de 2013

La tramuntana con más arte en Port de la Selva

En 2010 el pintor Carles Bros creó TRAMUNTANART en Port de la Selva, una muestra de arte contemporáneo basada en el viento. En esta cuarta edición, que se inaugura el próximo domingo dia 9 a las 12:30h, se podrá ver la obra de 70 artistas que, inspirandose en el viento de Tramuntana, crean obras con diversas disciplinas: pintura, escultura, instalaciones, fotografía, música, etc, que sorprendern por su gran creatividad.
Por mi parte presentaré la serie "Aura, la diosa de la brisa". Son cuatro fotografías en Blanco y Negro que muestran la belleza de la diosa entre el movimiento de las sedas que provoca el diós Céfiro.
Tramuntanart 2013 podrá verse en Port de la Selva del 9 al 16 de junio.
Màrius Gómez expone en Tramuntanart 2013

Jean Paul Wabotaï inaugura el NOU ESPAI GARUM

Vaig a explicar-te una cosa. El diumenge 2 de juny de 2013, tot estava preparat per a la gran inauguració del nou Espai Garum.
La nova galeria de 4 m3 estava oculta, no per una cortina, sinó per un paper blanc immaculat i a les 12h en punt va començar l'inauguració. Ja saps que lo meu no és parlar però tocava fer una petita presentació de la història, el present i, sobretot, del futur d'Espai Garum, espero no haver avorrit massa als assistents. Seguidament amb en Jean Paul Wabotaï vam arrencar el paper, deixant al descobert tot un torrent de color creat per l'autor per mostrar el seu Abecedari 2.0. Són 26 quadres de 40x40 cm que mostren les lletres de l'alfabet a través d'un estil inspirat en l'art aborigen australià i l'estètica africana, per sintetitzar unes obres molt intuïtives on Wabotaï aboca tot el seu potencial creatiu tamisat de traços i elements gràfics que no deixen indiferent a l'espectador.

Després Jean Paul i l'il·lustradora Isabel Colomer van fer la presentació oficial de "El meu primer Abecedari" en català, publicat per Estrella Polar i van fer un sorteig en el qual dos assistents van poder gaudir del CD "Alphabet Àfrica" i del llibre i CD "El meu primer Abecedari ".

A partir d'aquest moment es va convidar als assistents a ballar al ritme de la cançó "el meu primer abecedari" i va ser un moment molt divertit que va servir per veure com l'emplaçament del nou Espai Garum proporciona noves possibilitats perquè la galeria més petita del món segueixi evolucionant i es mantingui com un dels punts de referència artística del Vallès Oriental.
Jean Paul Wabotaï al NOU Espai Garum inaugura "Abecedari 2.0"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...