domingo, 8 de marzo de 2009

EspaiGarum 24. 2on Aniversari. La Mirada Vertical. Miquel Galmes. Inauguració

Avui diumenge 8 de març, per commemorar el segon aniversari de l'Espai Garum de Lliçà d'Amunt, s'ha inaugurat l'exposició "La Mirada Vertical", del fotògraf Miquel Galmes.
L'autor presenta catorze fotografies en blanc i negre, positivadas amb procediments clàssics sobre paper baritado. Són fotografies que permeten a Galmes, a través d'enquadraments verticals, aprofundir en els processos que utilitzem a l'hora de llegir una imatge. De dalt a baix i de baix a dalt. L'autor amb unes composicions molt elaborades ens porta de la mà mentre descobrim els petits detalls que integren cada imatge: una branca, una escala, una figura a contrallum, una barana, elements, tots ells, que equilibren i integren unes imatges complexes, evocadores, recognoscibles i alhora universals.
Durant l'inauguració, els assistents han tingut l'oportunitat d'escoltar primer, la presentació de l'autor, on ens ha explicat els seus processos creatius i tècnics, i després participar en un col·loqui, durant el qual Miquel Galmes, contestant a diverses preguntes, ha puntualitzat certs aspectes de la seva obra així com de la seva trajectòria professional.
Miquel Galmes es fotògraf i actual president de l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya, a més de pertànyer a la Royal Photografic Society of Great Britain i a l'European Society for the History of Photography.
Galmes te una trajectòria ininterrompuda de fotògraf artístic, amb una clara projecció en l'àmbit docent, obert a totes les tendències i manifestacions de l'art i la cultura, i la seva obra ha estat exposada en diversos països europeus i americans.
L'exposició es podrà veure fins al 4 d'abril



No hay comentarios:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...