sábado, 11 de diciembre de 2010

Visita d'obra a les exposicions dels fotògrafs Màrius Gómez i Joan Puigdemont 'Putxy'

Avui ha estat un dia molt especial per diverses raons, però sobretot, perquè ho he compartit amb alguns seguidors d'Espai Garum, que han tingut el detall de acompanyar-me a Olot, a la 8ª Visita d'Obra, per veure l'exposició NUOLOT que tinc penjada fins al 30 de desembre al ESPAI-CAFÈ 6T7.

La convocatòria era a les 11h a Espai Garum i amb la puntualitat acostumada, cinc estàvem allà en punt, dos més, anaven pel seu compte i un més, s'ha afegit al final de la visita. En ser cinc hem pogut anar amb un sol cotxe, amb el consegüent estalvi de combustible i amb un magnífic punt de converses i anècdotes que hem anat desgranant durant els 65 minuts que ha durat el viatge fins a la capital de la Garrotxa.

Entrem per l'avinguda de Barcelona i fugint de les zones blaves ens desviem a la dreta, amb tan bona fortuna que en aquest moment sortia un Audi, deixant espai suficient per aparcar el nostre Seat Ibiza. La visita començava bé: bon aparcament, ràpid i gratuït ..., perfecte.

La temperatura i el clima convidava a passejar i ens endinsem en el centre històric direcció a l'església. És un passeig molt agradable sentint el batec de la ciutat, veient les cases modernistes i els comerços, que ja ofereixen el seu aspecte més nadalenc. Arribem a la Plaça Major i seguim fins al carrer de la Maduixa Alta, just darrere de la plaça, on està ubicada la sala 6T7. Entrem i ens rep la Raquel, propietària d'aquest singular espai on qualsevol obra artística llueix amb tot el seu esplendor. A la poca estona s'incorporen les dues persones que venien directament des de Lliçà i s'ha produït, davant d'unes cervesetes, un interessant col.loqui, no tant pel que jo he pogut explicar, si no per les preguntes i comentaris dels assistents. A les 2 de la tarda més o menys ha arribat en Joan Puigdemont "Putxy", coordinador de la Biennal Olot Fotografia i gran amic, que amb els seus dos fills, l'Aina i en Blai, ens ha acompanyat al Bar Sport on té penjada la seva exposició OBLITS EFIMERS (fins el 3 de març al Café Sport d'Olot) , això ens ha permès gaudir durant una bona estona de la amena conversa d'en Putxy sobre la seva obra i els seus processos de treball. Tot un plaer.

Com ja teníem una mica de gana i la idea era dinar a Olot, hem seguit el consell d'en Putxy i ens hem assegut al Restaurant del Mig, wow!! un menú de 12,40 euros de dos plats (boníssims) postres (uuuuuum!) vi, aigua, gasosa i cafè, què més es pot demanar?
Durant el dinar els temes de conversa han navegat entre l'art actual i l'art clàssic, la vida cultural a Tarragona fa 15 anys i avui, la gastronomia olotina, la Vall del Tenes i el Vallès Oriental..., etc, etc.

La tornada a Lliçà ha estat ràpida però no per això menys interessant i divertida. El Seat Ibiza somreia.
I això ha estat tot, la 8ª Visita d'obra 'art en directe' ja és història, i quina història!!!

No hay comentarios:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...