lunes, 7 de marzo de 2011

Quart aniversari d'Espai Garum

El passat diumenge 6 de març a les 12h es va inaugurar l'exposició de fotografia "Talents 2008/10" coincidint amb la celebració del quart aniversari d'Espai Garum, la sala d'art més petita del món.

Durant les dues hores que va durar l'acte, els més de cinquanta assistents van poder compartir una copa de cava amb pastís, mentre s'aixecava la persiana de la sala mostrant les vint fotografies que componen l'exposició.

Aquesta sèrie ha estat realitzada per l'autor durant les set edicions de Talents;-)) a l'Aliança de Lliçà d'Amunt, on a través de 42 actuacions de música, ball, dansa, teatre, poesia, monòlegs, màgia, gastronomia, etc. a anat embastant una col lecció de imatges que es caracteritza per un fons negre, on es desenvolupa l'acció en el escenari. Mostra l'artista en estat pur, plasmat en una imatge que vol resumir la plàstica d'un moment excepcional, irrepetible.

Espai Garum ha realitzat durant aquests quatre anys 46 exposicions, vuit Visites d'Obra "art en directe" i ha editat el llibre "La Síndrome de la set" de Maite Mompart i Roser Pi. Per als propers mesos tenim previst seguir amb exposicions, realitzar tres Visites d'obra i l'edició d'un nou llibre.

Des Espai Garum volem donar les gràcies a tots els artistes que han participat aquests quatre anys ia totes les persones que ens segueixen, participant en les nostres activitats o a través d'Internet. Gràcies a tots.

"Qui veu art, viu més"


3 comentarios:

Melibea dijo...

D’idees intel•ligents, bona voluntat, i molta feina feta només poden sorgir excel•lents projectes. Felicitats!

PD. Un pastís deliciós...

MG dijo...

Gràcies Melibea, pels teus ànims.
Ja saps, qui veu art, viu més..., però sense deixar de menjar bon pastis.

Jaume dijo...

La sala d'art més petita del món es va fent gran.
Felicitats amic!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...