jueves, 6 de junio de 2013

Jean Paul Wabotaï inaugura el NOU ESPAI GARUM

Vaig a explicar-te una cosa. El diumenge 2 de juny de 2013, tot estava preparat per a la gran inauguració del nou Espai Garum.
La nova galeria de 4 m3 estava oculta, no per una cortina, sinó per un paper blanc immaculat i a les 12h en punt va començar l'inauguració. Ja saps que lo meu no és parlar però tocava fer una petita presentació de la història, el present i, sobretot, del futur d'Espai Garum, espero no haver avorrit massa als assistents. Seguidament amb en Jean Paul Wabotaï vam arrencar el paper, deixant al descobert tot un torrent de color creat per l'autor per mostrar el seu Abecedari 2.0. Són 26 quadres de 40x40 cm que mostren les lletres de l'alfabet a través d'un estil inspirat en l'art aborigen australià i l'estètica africana, per sintetitzar unes obres molt intuïtives on Wabotaï aboca tot el seu potencial creatiu tamisat de traços i elements gràfics que no deixen indiferent a l'espectador.

Després Jean Paul i l'il·lustradora Isabel Colomer van fer la presentació oficial de "El meu primer Abecedari" en català, publicat per Estrella Polar i van fer un sorteig en el qual dos assistents van poder gaudir del CD "Alphabet Àfrica" i del llibre i CD "El meu primer Abecedari ".

A partir d'aquest moment es va convidar als assistents a ballar al ritme de la cançó "el meu primer abecedari" i va ser un moment molt divertit que va servir per veure com l'emplaçament del nou Espai Garum proporciona noves possibilitats perquè la galeria més petita del món segueixi evolucionant i es mantingui com un dels punts de referència artística del Vallès Oriental.
Jean Paul Wabotaï al NOU Espai Garum inaugura "Abecedari 2.0"

No hay comentarios:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...