martes, 27 de agosto de 2013

Comença la nova temporada amb l'exposició "TexturART" de l'Anna Codina


A l’Espai Garum comencem la nova temporada amb molta il·lusió i per això us informem sobre l’exposició inaugural, la número 71.
La pintora Anna Codina ens sorprendrà amb la seva particular visió de la pintura clivellada.

“TexturART”
-quatre lleços que es fusionen”
de Anna Codina

Inauguració a l’Espai Garum1: diumenge 1 de setembre a les 12h
Exposició de l’1 al 29 de setembre. (Anselm Clavè, 95. 08186 Lliçà d'Amunt)
Acrílic sobre tela.

TexturART és una composició de quatre llenços que es fusionen en una única obra plena de textures. Dos llenços de 30 x 30 cm i dos llenços de 30 x 100 cm barregen pasta, sorra i pintura. Llenços pintats amb acrílic i barreges de materials on s’hi poden apreciar els relleus i les textures. Textura més art.
La creació d’aquest quadre neix a la sorra lliçanenca del riu Tenes. La inspiració arriba un dia calorós d’estiu, caminant riu amunt. Una petita bassa assecada atrau l’atenció de l’artista: sorra trencada, sorra esquerdada, sorra clivellada(*)...

Sobre Anna Codina.
Anna Codina és llicenciada en Filologia Catalana. Treballa com a dinamitzadora del Voluntariat per la llengua i és professora de català per a adults al Consorci per a la Normalització Lingüística del Vallès Oriental.
L’any 2005 inicia un curs de pintura a Candini&Boter i surt la part artística d’aquesta professora de català per a adults. Es dedica a la pintura en el seu temps lliure. És una artista encuriosida en tot tipus d’art. I li agrada pintar i innovar tot trobant la inspiració en els objectes més quotidians. Comença a crear obres d’art de forma autodidacta i a exposar-ne algunes en diferents mostres, exposicions d’art i restaurants. Li encanta treballar amb diferents textures i utilitzar una gran varietat de colors i materials usant un estil personal.

“Em fascina no saber com acabarà un quadre i evadir-me mentre pinto.”


No hay comentarios:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...