domingo, 25 de mayo de 2014

Tramuntanart 2014. de l'1 al 8 de juny

Per cinquè any consecutiu, el Port de la Selva celebra la Mostra d’Art Contemporani TramuntanArt, dedicada a la tramuntana i a la influència que aquesta influeix sobre l’ésser humà i el seu entorn. Un espectacle pels sentits que utilitza el paisatge urbà i natural com a escenografia que serveix alhora de marc artístic a les obres, aportant-los un valor afegit.

Des de l'1 al 8 de juny es podran observar tota mena de manifestacions artístiques, en les seves diferents formes (escultura, fotografia, dansa, poesia, etc.), que seran exposades conjuntament al Passeig del Mar i a la Platja del Port. Una vuitantena d’artistes de diferents països, consolidats i emergents, participaran a la mostra amb propostes inspirades en el vent: escultures, instal·lacions, pintura, fotografia, poesia, vídeos, dansa contemporània i performances, ompliran el Port de la Selva durant aquest cicle dedicat a l’Art.

La inauguració que donarà el tret de sortida al TramuntanArt, tindrà lloc el diumenge 1 de juny, a les 13h a la Galeria Carles Bros. (texte ajuntament del Port de la Seva)

No hay comentarios:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...