jueves, 31 de marzo de 2011

Màrius Gómez inaugura NUOLOT en el 40 aniversari del Photo Cámera Cerétan de Céret

El passat divendres 25 de març es van inaugurar les exposicions que, amb motiu del seu 40 aniversari, ha organitzat el Photo Caméra Céretan.

L'acte es va iniciar amb la visita a la Capelleta on 24 membres del club mostraven part de les seves obres realitzades l'any passat. Seguidament els assistents es van desplaçar fins al Museu d'Arqueologia, on van poder veure "Fleurs en Catalogne" de Rosy Jaubert. A l'Espace Pierre Mau del primer pis hi ha la exposició NUOLOT de Màrius Gómez.
Un cop realitzada la visita, ens dirigim a l'Oficina de Turisme on, en la seva magnífica sala, vam poder gaudir de les panoràmiques de Guy Banyuls i finalment, a l'ajuntament, Carles Sitjar ens mostra una sèrie de "Travail sur les fleurs" amb enquadraments molt cromàtics.
Sense sortir de l'ajuntament, en el seu saló d'actes, es va procedir a l'acte pròpiament dit d'inauguració. Davant d'un centenar d'assistents el president del Photo Club, Michel Delemme, presentar als fotògrafs participants en aquest 40 aniversari, posant l'accent en les activitats desenvolupades durant aquests anys.
Màrius Gómez amb la seva obra "NUOLOT"
Michel Delemme, alcalde de Céret
els fotografs Guy Banyuls, Carles Sitjar, Rosy Jaubert i Màrius Gómez
La Capelleta

Saló d'actes de l'ajuntament

No hay comentarios:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...