martes, 22 de mayo de 2012

Espai Garum presenta el llibre "FUI" del fotògraf Màrius Gómez

Demà Dimecres 23 de maig a les 19:00h hi ha la presentació del llibre "FUI" del fotògraf Màrius Gómez a la Sala d'actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres, C/ Castelló de la Plana, 11 de Lliçà d'Amunt L'acte serà presentat per Vicenç Relats, director de la revista Vallesos i pel fotògraf Xavi Mañosa, i comptarà amb la presència de l'autor, Màrius Gómez.

Mirar, enquadrar i disparar són tres paraules –tres verbs- que Màrius Gómez conjuga amb freqüència, amb una capacitat d’observació precisa i sempre sorprenent, armat amb una o altra càmera fotogràfica. Les executa amb una veterania treballada perquè ja fa una pila d’anys que conrea aquesta seva passió gens indissimulada. A l’aplec de fotos que conformen Fui, en Màrius aconsegueix fondre’s amb les seves imatges com segurament no ho ha fet mai abans, perquè ell mateix hi vol parlar en primera persona. Juga magistralment amb el doble significat de la paraula, del verb. Una mateixa paraula (fui) que ens diu que aquella imatge va ser i que ell va anar allà per captar-la i immortalitzar-la, per recollir-la i mostrar-nos-la. No és tant un recull patrimonial de memòria històrica com l’evocació d’uns escenaris –sempre interiors, guardant millor els secrets- que van tenir una vida, un ús, una essència... que majoritàriament ja no tenen, entre d’altres coses perquè molts ja ni tan sols existeixen.
-Vicenç Relats. Director de la revista Vallesos-

Caracteristiques del llibre: Tamany: 215x215 mm. 74 pàgines en color. Encuadernació amb tapa dura. Editat per Espai Garum.

No hay comentarios:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...