sábado, 9 de agosto de 2008

EspaiGarum. Primer aniversario


Fa quinze mesos una pregunta rondava pel meu cap. Per què és tan difícil exposar a Lliçà d'Amunt?, la resposta era senzilla: perquè no hi havia cap lloc on fer-ho, ni públic ni privat. Aquesta situació va motivar la creació, l'abril de 2007, de l’EspaiGarum, el primer espai expositiu permanent de Lliçà d'Amunt.
Un any i dotze exposicions després, EspaiGarum s'ha anat convertint en una proposta consolidada en l'oferta expositiva del Vallés Oriental. I això hem de celebrar-ho.
L’EspaiGarum és un espai que vol, a través de les obres d'artistes emergents i consagrats, fer una programació expositiva estable a Lliçà d'Amunt. És un espai de 4 m³ on s'exposen propostes artístiques contemporànies.
No té porta, ni taulell, ni il·luminació artificial. Només té un aparador de 200 x 260 cm a través del qual, el transeute ocasional o l’espectador expert, podran veure, cada mes, les obres més interessants d'artistes que no són dins dels circuits habituals.

El pròxim dia 5 d'abril a les 20:30h celebrarem el primer aniversari, amb la inauguració de l'exposició "PICTURAGE". Quinze il·lustracions realitzades per Raúl Salvatierra, artista del graffiti, que ens mostrarà la seva obra de petit format. Durant la inauguració també presentarem "Mar de Tinta", el nou CD de FUSIONE, el millor Hip-Hop per celebrar el nostre primer any.

Dissabte 5 d’abril de 2008 a les 20:30h, EspaiGarum, Anselm Clavé, 95, Lliçà d'Amunt.

Per veure les exposicions cliqueu aquí: EXPOSICIONS

No hay comentarios:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...