sábado, 4 de enero de 2014

Màrius Gómez inaugura "Entreveure Vallesos" a l'Espai Garum de Lliçà d'Amunt

A les 12h, en Màrius Gómez juntament amb el Vicenç Relats i el Ramon Vilageliu, director i editor respectivament de la Revista-Llibre Vallesos, van treure el paper del aparador per inaugurar la primera exposició de l’any a l’Espai Garum.

El 2011 naixia Vallesos i Ramon Vilageliu i Vicenç Relats, ànimes d'aquesta singular revista-llibre escrivien en el primer paràgraf de la pàgina dos "Vallesos, volent difuminar la ratlla que divideix el nostre territori en una banda occidental i 1 d'oriental , és proposa pouar en la identificació de la gent d'aquestes contrades..." i és així, com aquesta gent del Vallès es converteix en punt de mira per al fotògraf Màrius Gómez.

Per a la exposició "ENTREVEURE VALLESOS" l’autor ens mostra com a vist a deu personatges per a Vallesos. Tots ells están vinculats al Vallès Occidental o al Vallès Oriental i han posat davant la seva càmera, formant un ampli ventall de sensibilitats: des del dissenyador gràfic Josep Pla-Narbona fins l’actriu Emma Vilarasau o l’escriptor Ramon Folch i Camarasa; el naturalista Martí Boada, el pintor Agustí Puig o l’escriptor Jaume Cabré; el sociòleg Salvador Cardús, l’artista plàstic Carles Bros, l’actor Pere Arquillué i el presentador de televisió Jaume Barberà.

El tipus de fotografia que fa Màrius Gómez és directa i sense floritures innecessàries, buscant el gest, l’expressió o aquell moment en què el retratat mostra part de la seva personalitat. Sempre utilitza ambients i espais seleccionats amb cura perquè, així, embolcallin la figura del protagonista aportant una informació addicional, més subtil, que completa cada retrat.

La inauguració va continuar durant més d'una hora, en què els assistents van seguir parlant sobre fotografia, art, estètica, Vallesos i, sobretot, vivint en directe una nova experiència d'Espai Garum.

Entreveure Vallesos
Exposició fins al 30 de gener de 2014
Ramon Vilageliu i Vicenç Relats, editor i director respectivament de la Revista-Llibre Vallesos i Màrius Gómez en el moment de l'inauguració de "Entreveure Vallesos"
Màrius Gómez en el moment de l'inauguració de "Entreveure Vallesos"
Màrius Gómez en el moment de l'inauguració de "Entreveure Vallesos"
Màrius Gómez amb Vicenç Relats, director de la Revista-Llibre Vallesos en el moment de l'inauguració de "Entreveure Vallesos"
Ramon Vilageliu, Màrius Gómez  i Vicenç Relats en el moment de l'inauguració de "Entreveure Vallesos"

Ramon Vilageliu i Vicenç Relats, editor i director respectivament de la Revista-Llibre Vallesos i Màrius Gómez en el moment de l'inauguració de "Entreveure Vallesos"
Un moment de l'inauguració de "Entreveure Vallesos"





No hay comentarios:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...